OLIMPIADE ȘI CONCURSURI

ȘCOLARE

Scolare înseamnă educație formală, învățare în cadrul instituțiilor de învățământ. Pentru un elev, înseamnă oportunitatea de a-și dezvolta cunoștințele, abilitățile și perspectivele, interacțiune socială, creștere personală și pregătire pentru viitorul profesional.

CICLUL PRIMAR

Școlaritatea în ciclul primar reprezintă perioada de învățare esențială pentru copii, între 6 și 10 ani. Aceasta dezvoltă bazele educației, stimulând abilitățile cognitive, sociale și emoționale, oferind o fundație solidă pentru succesul lor în învățământul viitor.

CICLUL GIMNAZIAL

Scolarul reprezintă elevul care frecventează o instituție de învățământ. Importanța sa în ciclul gimnazial constă în dezvoltarea competențelor academice, sociale și emoționale, pregătindu-l pentru etapele ulterioare ale educației și pentru integrarea în societate.

EXTRAȘCOLARE

Activități extracurriculare oferite în școli, care completează programa școlară și dezvoltă abilități diverse: sport, artă, muzică, teatru, știință, voluntariat, competiții, promovând implicarea, creativitatea și socializarea elevilor.

CICLUL PRIMAR

Activități extracurriculare completează educația școlară, dezvoltând aptitudini, interese și abilități sociale ale elevilor. Ele stimulează creativitatea, cooperarea, autonomia și oferă o perspectivă holistică asupra dezvoltării copiilor în ciclul primar.

CICLUL GIMNAZIAL

Activitățile extrașcolare completează procesul educațional din ciclul gimnazial, oferind elevilor oportunități de dezvoltare personală și socială, consolidând abilitățile cognitive și promovând interesele individuale în afara curriculumului școlar.

Scoala BP Hasdeu Constanta LOGO ALB

Contact

Strada Bogdan Petriceicu Hașdeu, Constanța

0341 405 840

sc12cta [at] yahoo.com

Ne găsești și pe

Utile

Privacy Policy

Cookie Policy