ÎNSCRIERE ȘCOALA 12 BP HAȘDEU CONSTANȚA

Instituție educativă remarcabilă, curriculum vast, profesori dedicați, resurse moderne, mediu stimulant, pregătire comprehensivă, oportunități de dezvoltare academică și personală, formare pentru succes.

ÎNSCRIEREA LA CLASA PREGĂTITOARE

Înscrierea la clasa pregătitoare: pas important în viața școlară, experiențe noi, joc și învățare, dezvoltarea abilităților sociale și academice, fondarea temeliei pentru succesul în educație.

ȊNSCRIEREA LA CLASA A V-A CU REGIM INTENSIV DE PREDARE A LIMBII ENGLEZE

Înscrierea în clasa a V-a cu regim intensiv de predare a limbii engleze deschide uși spre o dezvoltare avansată a abilităților lingvistice. Elevii beneficiază de curriculum adaptat, practică intensă și profesori specializați, pregătindu-se pentru succes în comunicarea internațională.

Acest program specializat oferă elevilor oportunitatea de a explora în profunzime limba engleză, dezvoltându-și competențele de vorbire, ascultare, citire și scriere. Prin practică intensivă și experiențe culturale, elevii se pregătesc pentru a deveni vorbitori de engleză fluent și pentru a se adapta cu succes într-un mediu globalizat.

CURRICULUM LA DECIZIA ȘCOLII

Curriculum la decizia școlii: flexibilitate, personalizare, adaptare la nevoile elevilor, diversitatea materiilor și abordărilor, dezvoltarea competențelor relevante, pregătire pentru succesul academic și profesional.

Scoala BP Hasdeu Constanta LOGO ALB

Contact

Strada Bogdan Petriceicu Hașdeu, Constanța

0341 405 840

sc12cta [at] yahoo.com

Ne găsești și pe

Utile

Privacy Policy

Cookie Policy