EXAMENE NAȚIONALE

SIMULĂRI

Simulările în școli sunt exerciții practice, desfășurate într-un mediu controlat, pentru a evalua cunoștințele și abilitățile elevilor. Ele imită situații reale și oferă oportunități de aplicare a cunoștințelor teoretice în contexte practice. Simulările ajută la consolidarea învățării, dezvoltarea abilităților de rezolvare a problemelor și pregătirea pentru examene și situații de viață reală.

EVALUAREA NAȚIONALĂ DE LA CLASELE A II-A, A IV-A, A VI-A.

Evaluarea națională pentru clasele a II-a, a IV-a și a VI-a este un examen standardizat realizat în sistemul de învățământ din România. Acesta are ca scop evaluarea cunoștințelor și abilităților elevilor la nivel național în domeniile limbii române, matematicii și a unei alte discipline, specifică fiecărui ciclu de învățământ. Examenul are un caracter obligatoriu și se desfășoară într-un cadru stabilit de Ministerul Educației. Rezultatele obținute în cadrul evaluării naționale sunt utilizate pentru a evalua performanțele elevilor și pentru a monitoriza calitatea sistemului educațional.

EVALUAREA NAȚIONALĂ ELEVILOR DE CLASA A VIII-A

Evaluarea națională a elevilor de clasa a VIII-a este un examen important în România care evaluează cunoștințele și competențele elevilor la finalul gimnaziului. Rezultatele influențează admiterea în liceu și orientarea școlară ulterioară.

ADMITEREA IN LICEU/ȘCOALĂ PROFESIONALĂ

Procesul de admitere în liceu/școală profesională constă în selecționarea candidaților pentru a obține un loc în instituția respectivă. Evaluarea se realizează prin teste și interviuri, iar criteriile de admitere variază în funcție de fiecare instituție. Competențele academice și aptitudinile specifice sunt evaluate pentru a identifica candidații potriviți.

Contact

Strada Bogdan Petriceicu Hasdeu, Constanța

0341 405 840

sc12cta [at] yahoo.com

Ne găsești și pe

Utile

Privacy Policy

Cookie Policy