DOCUMENTE MANAGERIALE INTERNE

PROIECTE DE DEZVOLTARE INSTITUȚIONALĂ

Proiectele de dezvoltare instituțională în școli sunt inițiative strategice care vizează îmbunătățirea infrastructurii, a curriculumului și a serviciilor educaționale pentru a crea un mediu propice învățării.

Proiectele de dezvoltare instituțională în școli implică implementarea de planuri și acțiuni pentru modernizarea și actualizarea resurselor tehnologice, facilităților fizice și metodelor de predare pentru a sprijini progresul și excelența educațională.

Proiectele de dezvoltare instituțională în școli au ca obiectiv consolidarea capacității administrative și pedagogice, îmbunătățirea proceselor de conducere și gestionare, precum și creșterea implicării comunității în procesul educațional.

Proiectele de dezvoltare instituțională în școli sunt concepute pentru a crea un cadru de dezvoltare holistică, care să promoveze egalitatea de șanse, incluziunea, diversitatea și calitatea educației, în conformitate cu nevoile specifice ale comunității școlare.

REGULAMENT INTERN

„Regulamentul intern” în școli este un document care stabilește norme și reguli ce trebuie respectate de către elevi și personalul școlar în vederea menținerii unui mediu sigur, organizat și propice procesului de învățare, precum și pentru promovarea valorilor și comportamentului adecvat în cadrul instituției școlare. Acesta abordează aspecte precum comportamentul în clasă, uniforma școlară, absențele, folosirea echipamentelor și facilităților școlii, disciplinele permise și interzise, precum și consecințele pentru încălcarea regulilor.

Scoala BP Hasdeu Constanta LOGO ALB

Contact

Strada Bogdan Petriceicu Hașdeu, Constanța

0341 405 840

sc12cta [at] yahoo.com

Ne găsești și pe

Utile

Privacy Policy

Cookie Policy