COMISII

COMISIA PENTRU ASIGURAREA CALITĂȚII (CEAC)

Comisia pentru Asigurarea Calității (CEAC) este o entitate responsabilă cu evaluarea și îmbunătățirea calității în instituțiile de învățământ, prin monitorizare, analiză, raportare și recomandări pentru a asigura un învățământ de înaltă calitate și să se îndeplinească standardele educaționale.

ACCESUL ÎN UNITATE AL ELEVILOR,PERSONALULUI ȘCOLII ȘI AL PERSOANELOR STRĂINE.

ACORDAREA ȘI DECONTAREA SUMELOR FORFETARE PENTRU ELEVII CARE AU DOMICILIUL IN ALTĂ LOCALITATE.

ORGANIZAREA ȘI DESFĂȘURAREA PREGĂTIRII SUPLIMENTARE A ELEVILOR.

ACTIVITĂTILE EDUCATIVE ȘCOLARE ȘI EXTRAȘCOLARE.

COMISII CU CARACTER PERMANENT

Comisii cu caracter permanent sunt organisme specializate, create pe termen lung, având atribuții și responsabilități specifice în cadrul unei instituții sau organizații, cu scopul de a trata probleme complexe și de a lua decizii în domenii relevante.

COMISII CU CARACTER TEMPORAR

Comisiile cu caracter temporar sunt structuri organizatorice create pentru a aborda probleme specifice, fiind constituite pe o perioadă limitată, cu membri desemnați și competențe clare, pentru a rezolva obiectivele stabilite.

COMISII CU CARACTER OCAZIONAL

Comisiile cu caracter ocazional sunt formate temporar, pentru a aborda probleme specifice. Ele sunt constituite din membri specialiști și au un obiectiv bine definit, îndeplinindu-și rolul într-un timp limitat și apoi se dizolvă.

Contact

Strada Bogdan Petriceicu Hasdeu, Constanța

0341 405 840

sc12cta [at] yahoo.com

Ne găsești și pe

Utile

Privacy Policy

Cookie Policy